Salarisadministrateur 32-40 uur (locatie Noord Holland)

Als Salarisadministrateur word je onderdeel van de afdeling loonadviesgroep. Onze relatie is een gerenommeerd Accountants- en Belastingadviesorganisatie in Nederland. Binnen de organisatie werken salarisadministrateurs die ondersteuning geven op het beloningsgebied, adviseren en ondersteunen bij loonheffingen, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonkostensubsidies.

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van salarisadministraties van verschillende opdrachtgevers en je zorgt voor het controleren en bewaken van alle decentrale (salaris)mutaties, zodat de verwerking op een juiste wijze plaatsvindt.

DIT BEN JIJ

Jij bent ambitieus en inventief. Jij weet door jouw sociale vaardigheden te werken in een open, informele en internationale sfeer. Jij weet door jouw objectiviteit en deskundigheid anderen op een positieve manier te ondersteunen.

Als Salarisadministrateur herken je jezelf in het volgende profiel:

Afgeronde relevante MBO opleiding en praktijkdiploma Loonadministratie behaald;

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de loonadministratie;

Aantoonbare ervaring met UNIT4;

Goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en cijfermatig vermogen;

Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;

Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ

Bij onze relatie leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. De organisatie beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.

Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

DIT ZIJN WIJ

Onze organisatie is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staan wij midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale netwerk maakt onze organisatie tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikken zij over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen zij er voor dat de medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die zij als organisatie in de maatschappij willen hebben.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dax Holleman, Recruitment Consultant bij FP4YOU. Telefonisch te bereiken via 06-29578355 of via de email te bereiken via dholleman@fp4you.nl

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *