Profiel functie

In de rol van Operator B houd je je bezig met het bedienen en bewaken van de complexere productie-units binnen de fabriek. Dit doe je zowel vanuit het veld als ook vanuit de controlekamer. Je gaat je bezighouden met de productiebegeleiding, product voortgang en diverse deelprocessen, dit wordt allemaal aangestuurd vanuit de controlekamer.
Je gaat monsters afnemen voor het laboratorium dat het vloeibaar product controleert op parameters van de klant en vanuit dit proces stuur je bij waar nodig is.

Verder ga je je bezighouden met het controleren van orders en bekijk je of deze optimaal geproduceerd worden. Je let daarbij op de volgende punten: op juiste aantallen, verpakkingssoort, juiste registratie en of productielijnen schoon zijn.
Tijdens dit proces stuur jij de procesoperators A en productiemedewerkers aan en houdt een wachtboek bij over storingen en bijzonderheden m.b.t. veiligheid, milieu en kwaliteit. Tevens los je indien het zich voordoet kleine storingen zelfstandig op of schakelt bij grote storingen de technische dienst in. Deze functie wordt uitgevoerd in een 3-ploegendienst en je zult rapporteren aan de Operator van de wacht.

Profiel kandidaat
Onze ideale kandidaat is in het bezit van een afgeronde MBO 3 opleiding binnen de procestechniek.
Je hebt in al minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent bekend met kwaliteitsnormen volgens ISO 9001 en veiligheids- en milieunormen.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Je hebt een positieve werkhouding, een hands-on mentaliteit en kunt goed samenwerken met collega’s.