Voor onze relatie zijn wij op zoek naar:

 

JUNIOR BROKER

 

gaat het om 3 x Amsterdam en 4 x Rotterdam als (basis) standplaats. Het zal een combinatie zijn van thuiswerken en op kantoor (2/3 dagen)

De werkzaamheden

 • Controleren van polisdossiers
 • Archiveren van correspondentie in het dossier
 • Indienen van instructies voor polisomaak middels ons systeem DDI Client
 • Bijhouden van excel overzichten en monitoren van de voortgang
 • Je bent de schakel tussen Broker en Service

De functievereisten/competenties

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Kan zich nieuwe systemen snel eigen maken
 • Nauwkeurig en accuraat
 • Initiatiefrijk en resultaatgericht (executiekracht);
 • Stress bestendig en flexibel;
 • Focus op (interne) klanttevredenheid;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
 • Kennis van verzekeren is een pré
 • Nederlandse taal
 • Je kunt je snel systemen eigen maken en hebt bij voorkeur kennis van CRM systemen en Excel.

Aanbod (Wij bieden)

Een gevarieerde baan waarin jij jouw ondernemerschap kan laten zien in een organisatie die flink in beweging en internationaal actief is. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, en persoonlijke ontwikkeling. Werken volgens ‘het nieuwe werken’, dit betekent dat je autonoom werkt, de vrijheid krijgt om je eigen dag in te delen en de mogelijkheid krijgt om vanuit huis te werken en je tijd flexibel in te kunnen delen.

Ons Team

Binnen de unit Commercial Lines/Zakelijk bestaan de werkzaamheden uit: processen acceptatie, polisopmaak, billing en schadebehandeling van hoofdzakelijk zakelijke relaties. En het team outsourcing control die de werkzaamheden, die geoutsourced zijn ondersteunen, controleren en beheersen. Voor Commercial Lines zijn dat momenteel de SME’s ten behoeve van Genpact). Tevens beschikt Commercial Lines over een knowledge center waar specialistische acceptatie- (schade- verzuimtekening) en claimsactiviteiten (inkoop en klachten) ondergebracht zijn en waar alle teams gebruik van maken. Commercial Lines bestaat na de integratie uit circa 274 medewerkers, waarvan ci. 105 in de schadeafwikkeling, 3 in het kenniscentrum, 5 in outsourcing control en ci. 160 acceptanten op de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Zwolle. Samen met je collega’s zorg je voor kwalitatieve dienstverlening, tevreden klanten en een rendabele volmachtorganisatie. Als jij trots wordt van het feit dat deze (interne) klant graag met je samenwerkt, dan zijn wij op zoek naar jou! Je streeft de ambitie na om met One Underwriting tot de absolute top van meest toonaangevende en best presterende volmachtbedrijven van Nederland te horen.

Onze Relatie

Is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. We analyseren risico’s, geven advies, zorgen voor de (financiële) oplossing en staan klanten bij als bij een incident de bedrijfscontinuïteit wordt bedreigd. Zo helpen zij klanten succesvol te ondernemen. We hebben de unieke kans om de absolute topspeler in Nederland te zijn. Met de historie, kennis van inhoud en markten en bundeling van krachten zetten ze een organisatie neer, die gaat voor resultaten behalen, pro actief helpen en ondersteunen en kansen creëren en benutten, zowel voor de klanten als voor hun zelf. In Nederland heeft onze relatie 15 locaties met 2.600 medewerkers.

Wereldwijd

Het bedrijf maakt deel uit van het hoofdkantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk. Het wereldwijde netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 50.000 medewerkers. Hiermee is onze relatie een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. De organisatie is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York.

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Dax Holleman, Recruitment Consultant bij FP4YOU via

Mob: 06-29578355 of via de email dholleman@fp4you.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *