Ben jij op zoek naar een organisatie die jou de ruimte geeft jezelf te ontwikkelen binnen sales? Wil jij meebouwen aan de business unit, waarbij genoeg ruimte is voor eigen input? Wil jij schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten op verschillende niveaus en krijg je energie van werken op hoog tempo? Lijkt het je leuk om het visitekaartje te zijn van onze organisatie bij opdrachtgevers, relaties en netwerkbijeenkomsten? Laten we dan gauw kennis maken!

Voor de business unit Interim Management zoeken wij een:

Junior Accountmanager (32-40 uur)

Organisatie

Onze ambitie is de optimale arbeidsbemiddeling voor een breed scala aan opdrachtgevers en kandidaten. Onze relatie is in 2016 gestart met een eigen bemiddeling tak binnen interim management en organisatieadvies. Op dit moment zijn er ruim 250 consultants geplaatst bij diverse opdrachtgevers, een groei waar ze trots op zijn! Deze consultants zijn actief binnen Projectmanagement (ondersteuning), Interim Management, IT en Engineering. Het zijn bevlogen, talentvolle professionals die met hun inzicht én inzet het verschil maken bij onze opdrachtgevers.

Onze relatie is een serieuze club met leuke mensen. Ze werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. Hierin staan de sleuteltermen plezier, vertrouwen, gedrevenheid en ambitie voorop. Onze focus ligt op de groei van jou als persoon, de groei van de business unit en de optimale ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten van onze medewerkers. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

 

Functie

Je start als vierde salesprofessional in de business unit ‘Interim Management’. In deze rol ligt focus op het ondersteunen van de (key) accountmanager(s), waarbij je steeds zelfstandiger handelt richting opdrachtgevers binnen de publieke sector. Denk hierbij aan de vele ministeries en uiteenlopende dienstonderdelen zoals de NVWA, Belastingdienst, RVO, Rijksvastgoedbedrijf, etc. Je bereidt offertes voor, zorgt ervoor dat cv’s in het juiste format en tijdig worden gepresenteerd bij opdrachtgevers en managet alles omtrent het intakeproces van de kandidaat. Je behandelt de nieuwe aanvragen en bent actief in contact met zzp’ers, partners en opdrachtgevers. Een spin in het web dus! Je zoekt mee naar professionals die passen op openstaande functies en voert intakegesprekken met hen om de beste match met opdrachtgevers te realiseren.

Daarnaast vragen we je om proactief mee te denken over verbetering en verdere groei van de business unit. Denk hierbij aan het vergroten van het bereik en zichtbaarheid van de nieuwe Aeves Interim Management-website en het werken naar de toekomst met operational excellence. Verder houd je je actief bezig met kennis- en PR-activiteiten, zoals het bedenken en organiseren van kennissessies en het schrijven van testimonials. Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig accountmanager, en wie weet nog verder.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een salesprofessional die streeft naar persoonlijke groei én meebouwt aan de groei van de business unit. Je bent enthousiast, gedreven en hebt daarnaast een proactieve houding. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je goed te schakelen tussen de verschillen niveaus van de kandidaten (minimaal hbo-, vaak wo-niveau) en onze opdrachtgevers. Daarnaast vind je het belangrijk om in een hecht team terecht te komen, waar je een significante bijdrage kan leveren, kan meedenken en bouwen aan de business unit.

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een sociale of bedrijfseconomische richting;
 • Ambitie om te groeien binnen sales;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring als accountmanager is een pré, maar geen vereiste. Jouw motivatie om jezelf te ontwikkelen is het belangrijkst;
 • Affiniteit met de publieke sector.

Aanbod

Wij bieden een plezierige en warme werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team die met plezier Interim Management nóg beter wilt laten presteren richting haar opdrachtgevers.

Dit krijg je van ons:

 • Primair salaris ligt tussen €2100 – €2700 (dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
 • Vakantiegeld, jaarbonus (gemiddeld één maandsalaris) en bonussen (per gerealiseerd salestraject);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Volledige reiskostenvergoeding (vanaf het moment dat je zelfstandig klanten bezoekt, heb je de mogelijkheid tot een leaseauto);
 • Laptop van de zaak;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil onder begeleiding van een mensgerichte manager;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

 

Voor meer informatie neem contact op met Dax Holleman, Recruitment Consultant bij FP4YOU. Telefonisch te bereiken via 06-29578355

of via de email te bereiken via dholleman@fp4you.nl

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *