Omschrijving

Voor onze relatie in Hoorn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van HR Business Partner voor gemiddeld 24 uur per week.

In deze brede, operationele en uitdagende HR functie voer je uiteenlopende HR taken uit. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de in-, door- en uitstroom van medewerkers. Samen met leidinggevenden bepaal je de strategische personeelsplanning voor de korte en middellange termijn en zorg je dat medewerkers in staat zijn om optimaal te presteren. Door gebruik te maken van onder andere opleidingen & interne doorgroei werk je samen aan de organisatie.

Ziekteverzuim kent voor jou geen geheimen, want je bent de casemanager voor dossiers. Je bent zowel in staat om leidinggevenden te adviseren over re-integratie, maar zorgt tegelijkertijd dat het dossier zorgvuldig wordt bewaakt en neemt de juiste stappen waar nodig.

Als lid van het lokale management team draag je bij aan de organisatieontwikkeling. Je hebt dagelijks overleg met leidinggevenden en staat klaar voor medewerkers als deze je nodig hebben. Om de doelen van de organisatie te behalen beheer je de externe relaties, waaronder onze uitzendpartner en verzuimbegeleiders.

Naast de lokale ondersteuning vind je het leuk om mee te werken aan de ontwikkeling van de HRM dienstverlening.

Je rapporteert aan de HR Manager (locatie Venlo) en indirect aan de lokale directeur. Het HRM team bestaat uit een HR Manager, een aantal HR Business Partners en 2 HR Administrators.

Wat wij bieden

  • Wij bieden jou een uitdagende baan binnen ons dynamisch, solide en snelgroeiend bedrijf.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij gebruik wordt gemaakt van de cao voor de vlakglasindustrie.
  • Je komt werken binnen een informele cultuur, vlakke organisatiestructuur met korte lijnen en wil je bijdrage leveren binnen een gemotiveerd en energiek team.
  • Om jouw kennis te behouden en uit te breiden zijn er voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Herken jij je in de onderstaande punten?

Om deze uitdagende en zelfstandige HR functie tot een succes te maken, beschik je over een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Personeel en Arbeid en heb je minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur in een productieomgeving. Je bent toe aan een volgende uitdaging in het HRM vakgebied. Je voelt je thuis in een dynamische organisatie waar pro-activiteit, flexibiliteit, continue verbeteren, klant- en resultaatgerichtheid belangrijke drivers zijn.

Je hebt gewerkt met personeelsinformatie-systemen en tijdsregistratiesystemen. Je hebt kennis van het Nederlandse arbeidsrecht en uitgebreide ervaring met verzuimbegeleiding. Je bent nauwkeurig, stressbestendig en je kunt uitstekend omgaan met vertrouwelijke informatie. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen. Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Interesse?

Neem contact op met Dax Holleman, Recruitment Consultant, FP4YOU via 06-29578355 of via e-mailadres dholleman@fp4you.nl

 

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *