Engineer Zakelijke Markt
(Projecten)
Bij onze relatie is de vacature Engineer vrij gekomen. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwkundig georiënteerde HBO-er die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de Projectenmarkt.

Bedrijfsprofiel
Onze relatie is een familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers. En hebben meerdere vestigingen met prachtige showrooms door het land.
Deze werkgever hecht veel waarde aan het feit dat alle werknemers met plezier binnen de organisatie werken. Mede hierdoor bestaat het team uit een grote vaste groep van trouwe werknemer die met elkaar zich al jaren inzetten voor de klant.
De organisatie investeert (middels opleidingen en cursussen) in zijn medewerkers en de organisatie, zodat zij gezamelijk kunnen blijven ontwikkelen en groeien.
Want de toewijding en het enthousiasme van hun mensen vormen de solide basis van het succes. Samenwerken is bij onze relatie echt samenwerken.
Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit.
Maar vooral: met liefde gemaakt. En met elk project dragen zij bij aan het wooncomfort van de klanten. Dat doet de organisatie al sinds 1969, dus 50 jaar.

Werkzaamheden
Als Engineer ben je de spil van het projectteam bij de realisatie van projecten in de groot zakelijke markt.
Onder eindverantwoordelijkheid van de Projectleider Zakelijke Markt ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen van definitieve maatvoeringen,
generen materiaalbehoefte, montageplan, logistiekplan en bewaking voortgangsplanning.
Je zet je volledig in voor het tijdig realiseren van de gestelde doelen om het proces zowel intern als extern zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Profiel
Als Engineer zijn de onderstaande uitgangspunten voor jou vanzelfsprekend:
 Het samenwerken in een team en het nemen van verantwoordelijkheid binnen dit team.
 Het schakelen tussen verschillende disciplines als inkopen, tekenen, montage, logistiek ed.
 Het optimaal afstemmen van de verwachting van de klant en het interne proces.
 Continue aandacht voor mogelijkheden, optimalisaties en kostenbeheersing binnen het project

Ben je enthousiast geworden?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met cv naar dholleman@fp4you.nl onder vermelding van: vacature Engineer Zakelijke Markt voor verdere vragen kun je contact opnemen met Dax Holleman Recruitment Consultant bij FP4YOU.