Applicatiebeheerder

Ben jij het gewend om te schakelen tussen systemen en gebruikers? Word jij enthousiast om vraagstukken om te zetten naar de beste IT-oplossing? Solliciteer dan direct bij ons voor Applicatiebeheerder!

Bedrijfsprofiel:
Onze relatie, een prachtig familiebedrijf die een passie heeft voor het Duitse merk Mercedes-Benz. Nuchter, maar ook heel enthousiast en gedreven. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor het mobiliteitsvraagstuk van de klant, of dat nu gaat om een personenauto, bestelwagen of truck van het merk Mercedes-Benz. Als premium merk is Mercedes-Benz een van de leiders in (technologische) ontwikkelingen binnen de Automotive. Loop jij ook warm voor innovatie samen met Mercedes-Benz? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit familiebedrijf is dé Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom. Zij zijn dé partner voor alle mobiliteitsvragen voor verkoop en werkplaatsen, met totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Anno 2020 staan zij met 11 vestigingen en meer dan 450 gepassioneerde en betrokken medewerkers paraat, om te streven naar een efficiënte, duurzame en toekomstgerichte organisatie die levenslang de mobiliteitsbehoefte van de klant vervult.

Functieomschrijving:
In de functie van applicatiebeheerder heb je de verantwoordelijkheid over meerdere applicaties, waaronder de applicaties AFAS (Profit en Insite), Incadea dealer management systeem, Plan-IT, CRM-systeem en Business Intelligence Tools. Vanuit jouw expertise ben je betrokken bij projecten die jouw applicaties aangaan, waarbij je de schakel bent tussen de systemen, processen en gebruikers. Jij biedt onze gebruikers begeleiding en functionele ondersteuning bij het gebruik van onze applicaties. Daarnaast fungeer jij als eerste contactpersoon bij gebruikers vragen over onze applicaties, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast signaleer en verhelp je proactief eventuele problemen of knelpunten. Je blijft op de hoogte van nieuwe updates en releases en zorgt dat deze getest en geïmplementeerd worden. Je bent betrokken bij de voortdurende ontwikkeling van ons applicatielandschap en participeert in projectgroepen. Je weet de wensen van de gebruikers te vertalen in oplossingen binnen de applicaties. Tevens onderhoud en monitor je het gebruik en de werking van de applicaties.

Als applicatiebeheerder maak je deel uit van de ICT-afdeling, welke bestaat uit een Manager ICT en een ICT Beheerder. De afdeling is verantwoordelijk voor een goed werkende, efficiënte ICT-omgeving, die voor meer dan 450 collega’s beschikbaar dient te zijn.

Kennis en ervaring:

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding binnen het IT-domein;
Je beschikt over minimaal 3 – 5 jaar relevante ICT-werkervaring;
Je hebt kennis en ervaring van Afas (Profit en InSite);
Kennis van Microsoft Dynamics is een pré;
Je hebt de vaardigheid om diverse applicaties snel eigen te maken;
Je hebt de vaardigheid processen snel te doorzien en bovendien te kunnen optimaliseren.

Persoonlijkheid:

Je beschikt over een hands-on mentaliteit, analytisch en oplossingsgericht vermogen;
Je bent accuraat en stressbestendig;
Je hebt talent voor het vertalen van functionele vraagstukken en gebruikerswensen naar de beste IT-oplossing;
Je bent flexibel om mee te bewegen met verandering van en in applicaties;
Je voelt je thuis in een dynamische, commerciële omgeving, maar ook op de werkvloer;
Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
Je kunt in teamverband werken met zowel business als met IT-collega’s;
Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Een uitdagende en fulltime functie. Onze relatie biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland.

Locatie werkzaamheden:
Alkmaar

Is je interesse gewekt?
Neem dan contact op met Dax Holleman, Recruitment Consultant bij FP4YOU in Hoorn. Via emailadres dholleman@fp4you.nl of via mobiel nummer 06-29578355.