Wij zoeken een Accountmanager Binnendienst die alles uit zichzelf wil halen binnen een gezellige en succesvolle Sales organisatie.

Wat ga je doen?
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Na een intensief inwerktraject manage jij proactief jouw eigen Sales-trajecten. Je ontzorgt, adviseert onze klanten daar waar nodig. Jij bent een spin in het web en ondersteund de accountmanagers bij het opstellen van offertes en rapportages. Zit je alleen maar op kantoor, nee je bezoekt jouw klanten maandelijks om zo goed in te kunnen spelen op hun behoeftes. Wanneer je voldoende ervaring hebt op gedaan bestaat de mogelijkheden om door te groeien naar de buitendienst als bijv. Consultant of Accountmanager Buitendienst.

Over ons:
Wij zijn een platte organisatie waarin onze gemotiveerde werknemers centraal staan. Samen zorgen wij er elke dag keihard voor dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Wij houden van hard werken, wat goed wordt beloond door o.a. vrijdagmiddagborrels, bonus- en winstdeling. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze werknemers een goede werk en privé balans hebben. Wij investeren in een vitaliteitsprogramma om er voor te zorgen dat iedereen goed en gezond in het leven kan staan om het maximale eruit te kunnen halen.

Wil jij ook werken bij een grote internationale speler waarbij betrokkenheid, “Work hard play hard” en gezelligheid centraal staan?

Herken jij jezelf in de volgende punten:
– MBO4/HBO werk- en denkniveau;
– min. 2 jaar relevante werkervaring binnen een Sales omgeving;
– een teamplayer met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
– je bent servicegericht, proactief en bent ondernemend ingesteld;
– affiniteit binnen de IT is een pré.

Wat bieden wij jou?
– een marktconform salaris, riante bonus/winstdeling, goed pensioen, jaarlijks opleidingsbudget;
– een fijne werkomgeving, top 10 plek Beste werkplek 2018, 200 enthousiaste en ervaren collega’s;
– een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie waar voldoende ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd?
Solliciteer dan nu met jouw CV of bel naar 0229-278120 voor meer informatie!

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *