Kandidaten

Kandidaten

Jij zoekt een baan in de door ons genoemde vakgebieden die bij jouw kennis, vaardigheden en persoonlijkheid past. Een bedrijf dat past bij je ambitie, je wensen en je levensopvattingen. FP4YOU is daarvoor het juiste kanaal. Onze missie is die baan en dat bedrijf te vinden waarin jij je 100% thuis voelt. We denken mee met jouw wensen voor je verdere carrière.

We zijn een professionele dienstverlener met een informeel karakter. Bij ons ben je geen nummer. Persoonlijke aandacht is bij ons de normaalste zaak van de wereld. We investeren in onze mensen en hun ontwikkeling. Zo bieden we volop mogelijkheden voor een goede loopbaanontwikkeling.

Werken bij FP4YOU betekent werken in een uitdagende omgeving met een goed arbeidsvoorwaardenpakket bestaande uit ondermeer een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, uitstekende opleidingsmogelijkheden, prima pensioenvoorziening, collectieve ziektekostenverzekering, onkostenvergoeding en mogelijkheid tot een leaseauto.

FP4YOU kan ook voor jou het ideale bedrijf zijn, waarvoor jij je met een goed gevoel bij verschillende opdrachtgevers inzet! Onze core business is detachering, maar ook voor bemiddeling naar vaste banen of opdrachten op interim-basis ben je bij ons aan het juiste adres. Graag komen wij met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te kijken wat FP4YOU voor jou kan betekenen.